Thursday, August 28, 2014

Tomorrow is the day.

Tomorrow Computer Science will be hosting ConocoPhillips for the Big Data Lunch and Learn from 12-1 and the Computer Science Fall 2014 Welcome Party.




There will also be a Software Studio Information Session from 4-5pm in Rawl Engineering Practice Facility B4. 

1 comment:

  1. De nep Panerai Radiomir Composite Marina Militare aka PAM 339 replica is een perfect voorbeeld van hoe dicht een replica horloges nederland Panerai is origineel tot jaar. En wat je shoulds in gedachten te houden is dat deze pup verkoopt voor ongeveer $ 15K als origineel jaar.
    Met een zwarte geïoniseerde doos, suède lederen band en het contrast wijzerplaat entre les bruin en groen-geel lume, toch is dit een van de meest modern ogende Radiomir Panerai replica horloges die er zijn.
    Ik hou van alles over het, uit de manier waarop het eruit ziet, aan de replica horloges omega manier waarop het voelt op mijn pols en de manier waarop het tijd bijhoudt, de
    replica horloges panerai mechanische hand wond beweging Omdat het recht op. Hoewel het duidelijk niet zo elegant als de Black Seal goud vintage op zoek als de California, die het verdient nog steeds ict plaats in deze replica Panerai top 3 en ik denk dat het shoulds hand van ieder replica Panerai collectie. Kijk maar naar de achterkant van de replica horloges rolex kast en je zult begrijpen waarom.

    ReplyDelete